Visie & praktijkinfo

Doel

Ons doel is om kwalitatieve eerstelijnsgeneeskunde aan te bieden die breed toegankelijk is. Wij proberen zoveel mogelijk te werken volgens de huidige wetenschappelijke inzichten in de huisartsgeneeskunde. In onze praktijk wordt meegewerkt aan de opleiding van basisartsen en huisartsen.
Wij proberen holistisch te werken en te kijken naar alle aspecten van de gezondheidszorg en zowel curatief als preventief. Wij willen graag met u, als partner, samen aan uw gezondheid werken.

Groepspraktijk

Wij werken in de vorm van een groepspraktijk, dit betekent dat wij functioneren als team. U houdt natuurlijk zelf de keuze bij welke arts u komt. Wij werken voornamelijk na afspraak.  Tweemaal daags is er nog een vrije raadpleging voorzien (zie schema uurregeling).
Indien u uw afspraak niet kan nakomen, verwachten wij dat u tenminste een halve dag op voorhand verwittigt,  zo kunnen wij andere patiënten alsnog deze afspraak aanbieden.

Huisbezoeken

Huisbezoeken worden  voorbehouden voor patiënten die zich omwille van medische redenen niet naar de praktijk kunnen begeven.

Telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor medisch advies of uitslagen. Wij vragen u er rekening mee te houden dat telefonische oproepen erg storend zijn tijdens raadplegingen. Voor afspraken en praktische vragen kan u ons secretariaat bereiken elke werkdag van 8u tot 12u30.
We willen u dan ook vragen tijdens deze uren hiervoor te bellen indien mogelijk. U kan ook online een afspraak maken via onze website.

Voorschriften

Voorschriften worden in principe enkel geschreven tijdens een raadpleging. Dit om een goede opvolging te verzekeren. Graag uw begrip hiervoor.
Kijk zeker na of u tijdens de raadpleging genoeg voorschriften voor uw chronische medicatie heeft gekregen, zodat u verder kan tot de volgende controle.